Clicky


Drie nieuwe Daf FT XF's voor Bakkerij Holland

Drie nieuwe Daf FT XF's voor Bakkerij Holland
22-04-2014 11:18 | DAF | auteur De Redactie

VRIEZENVEEN - Op vrijdag 18 april mochten Raymond Legtenberg en Ludy Koldeweij van Cosmo Trucks Hengelo twee stuks DAF FT XF.440 SSC en 1 DAF FT XF.510 SSC afleveren aan Bakkerij Holland in Vriezenveen.

Meer dan tweehonderd medewerkers zijn bij Bakkerij Holland zes dagen per week, dag en nacht, in de weer om de productie in goede banen te leiden. De volledig geautomatiseerde verpakkingsmachines zorgen voor een optimale afronding van de productie, waarna de broden via lopende banden in kratten worden ingepakt. Deze worden vervolgens dagelijks vervoerd door de chauffeurs naar de plaats van bestemming. Naast het reguliere transport houdt men zich bij Bakkerij Holland ook bezig met koel- en vriestransport.

Alle vrachtwagens, die dagelijks op circa 400 adressen in Nederland en België bezorgen, zijn volledig in eigen beheer. De nieuwe DAF trucks zijn onder andere voorzien van het nieuwe remsysteem: Addaptive cruise control met FCW en AEBS. AEBS grijpt in nadat de chauffeur de eerste en twee waarschuwing van FCW heeft genegeerd. Een radarsensor achter de grille detecteert objecten aan de voorzijde van het voertuig en controleert hun relatieve snelheid en afstand.

Cosmo Trucks is trots op de levering van deze drie zeer fraai uitgevoerde DAF trekkers en wenst Bakkerij Holland bijzonder veel prettige en veilige kilometers toe.