Clicky


Alltrans Transport & Verhuur failliet

Alltrans Transport & Verhuur failliet
17-04-2014 10:06 | Faillissementen | auteur De Redactie

STRAMPROY - Voor de rechtbank van Limburg is op dinsdag 15 april Alltrans Transport & Verhuur failliet verklaard. Het bedrijf is gevestigd aan de Veuskensstraat 7a in Stramproy.

De oorzaak van het faillissement is op dit moment niet bekend. Curator mr. van Ierssel was donderdag niet bereikbaar voor een nadere toelichting op het faillissement.

Het is eveneens onduidelijk hoeveel personeel er werkzaam was bij het failliette bedrijf.

Nieuwe bv

Inmiddels heeft de eigenaar van het bedrijf, H. Krekels, al wel een nieuwe bv opgericht. Uit de gegevens van de Kamer van Koophandel blijkt dat Krekels op 11 april, vier dagen voor de uitspraak van het faillissement, bij de Kamer van Koophandel de bedrijfsvoering van Alltrans Transport & Verhuur BV stopgezet heeft. Op 10 april echter is er door de heer Krekels een nieuwe bv opgericht met de naam Alltrans LTV BV eveneens gevestigd aan de Veuskensstraat 7a te Stramproy.

Gedupeerden

Op internet hebben een aantal mensen die zeggen gedupeerd te zijn door Alltrans een eigen forum en facebookpagina opgericht. In het forum is onder meer te lezen dat het bedrijf nogal eens van naam gewijzgd is in de afgelopen jaren. Een aantal werknemers geeft aan dat zij nog steeds geld van H. Krekels tegoed hebben.

©foto-inzet: Transportfoto's