Clicky


Vrachtwagenchauffeur overleden bij ernstig ongeval op A15

Vrachtwagenchauffeur overleden bij ernstig ongeval op A15 [+foto]
15-04-2014 23:38 | Ongevallen | auteur De Redactie

GELDERMALSEN - Dinsdagavond is een vrachtwagenchauffeur verongelukt bij een aanrijding op de A15 in de richting van Nijmegen, nabij knooppunt Deil. De chauffeur reed vermoedelijk in op een file die onstaan was na een aanrijding iets verder op, meldt de politie.

Hij botste op een vrachtwagen, waarvan de chauffeur gewond raakte en is overgebracht naar het ziekenhuis. Bij de eerdere aanrijding raakte niemand gewond.

Omstreeks 18:25 uur vond eveneens een aanrijding plaats op de A15 richting Nijmegen ter hoogte van Geldermalsen. Daar kwamen twee vrachtwagens en een auto met elkaar in botsing. Voor zover nu bekend is, raakte bij die aanrijding niemand gewond. Achter de aanrijding ontstond vervolgens een file.

Omstreeks 19.30 uur is een vrachtwagen vermoedelijk ingereden op een vrachtwagen in de staart van deze file. De chaufeur van de achterste vrachtwagen kwam daarbij om het leven. De andere chauffeur raakte gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De A15 is tot zeker middernacht afgesloten tussen Leerdam en Deil. De politie doet onderzoek naar de identiteit van het dodelijke slachtoffer en naar de exacte toedracht van de aanrijdingen.

©Foto: AS Media