Clicky


Politie zoek getuigen verkeersongeval De Bilt

Politie zoek getuigen verkeersongeval De Bilt
11-04-2014 13:37 | Ongevallen | auteur De Redactie

DE BILT - Vrijdagochtend 4 april heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden aan de Utrechtseweg waarbij de bijrijdster van een personenauto gewond is geraakt. De bestuurder van een vrachtwagen die cement vervoerde en vermoedelijk het ongeval heeft veroorzaakt, is na het ongeval doorgereden. De politie is op zoek naar de getuigen van het ongeval.

Die ochtend reed omstreeks 11:30 uur uit de richting van Zeist een cementwagen over de Utrechtseweg ter hoogte van het Van der Valkhotel. Deze vrachtwagenchauffeur wisselde van rijbaan en sneed hierbij waarschijnlijk een andere automobilist af, deze moest daardoor uitwijken naar de linkerrijbaan. Hierdoor raakte deze automobilist een andere automobilist die op zijn beurt over de middenberm heen schoot en frontaal tegen een andere automobilist aanreed die richting Zeist ging.

De bijrijdster van deze auto (een vrouw uit Zeist) raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Het bleek dat zij een gebroken schouder had. De vrachtwagenchauffeur is na het ongeval doorgereden.

De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar het ongeval. De politie is nog op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht via 0900 - 8844.