Clicky


Acht zuinige Scania R 410 trekkers voor RedSun

Acht zuinige Scania R 410 trekkers voor RedSun
08-04-2014 10:50 | SCANIA | auteur De Redactie

GENNEP - RedSun is een toonaangevende leverancier op het gebied van natuursteen, hout en (eigen geproduceerde) betonmaterialen voor tuinen en openbare ruimtes.

Daarnaast is het bedrijf uit Kevelaer gespecialiseerd in betonnen sierbestrating. RedSun beschikt over een eigen wagenpark bestaande uit 14 eenheden, waarvan 8 trekkers worden vervangen door nieuwe 410 pk sterke Scania E6 trekkers.

Totaal vinden er bij RedSun zo’n 200 tot 250 ritten per dag plaats. Met de toevoeging van het uitgebreide Scania Fleet Management pakket wordt de vloot nauwlettend in de gaten gehouden en het brandstofverbruik geoptimaliseerd. Scania Fleet Management geeft inzicht in de prestaties van elk voertuig en de chauffeur kan zien waar er winst te behalen is, bijvoorbeeld op het gebied van remgedrag, uitrollen, stationair draaien en schakelgedrag.

De acht nieuwe trekkers hebben allemaal de zuinige 410 pk sterke SCR-only motor. Ze vervangen de huidige drie-assige Scania trekkers. Alle voertuigen zijn ondergebracht in een reparatie- en onderhoudscontract bij de Scania vestiging in Gennep.