Clicky


Euro-6 primeur voor ADJ Milieutechniek

Euro-6 primeur voor ADJ Milieutechniek
07-04-2014 09:42 | Mercedes-Benz | auteur De Redactie

WERKENDAM - ADJ Milieutechniek uit Werkendam heeft onlangs haar eerste Euro 6 Mercedes-Benz Actros ADR trekker, die het wagenpark op gebied van inzameling afvalstoffen komt versterken, in gebruik genomen.

Redenen voor de aankoop waren onder andere het lage verbruik en de lage uitstoot van de nieuwe Actros en het feit dat Mercedes-Benz ADR trekkers met Euro 6-motor kon leveren.

Na ruim 32 jaar heeft ADJ Milieutechniek zich ontwikkeld tot een modern bedrijf dat zowel nationaal als internationaal een naam draagt die verbonden is met hoogstaande kwalitatieve milieu dienstverlening. Het bedrijf is naast haar vertrouwde reinigingsactiviteiten op de particuliere en zakelijke industriemarkt, al vele jaren een betrouwbare partner op het gebied van afvalinzameling, transport en verwerking van oliehoudende afvalstoffen.

Christian de Jong, manager van ADJ Milieutechniek: "ADJ Milieutechniek heeft een actief MVO-beleid, waarvan ons CO2-beleid een belangrijke pijler vormt. De keuze voor een Euro 6-wagen lag dus voor de hand, omdat deze voor aanzienlijk minder CO2-uitstoot zorgt. Tevens voldoen we hiermee aan de jongste milieu-eisen en verbruiken we veel minder brandstof."