Clicky


Twee nieuwe DAF CF bakwagens voor Dimensio Verpakkingen

Twee nieuwe DAF CF bakwagens voor Dimensio Verpakkingen
28-03-2014 17:04 | DAF | auteur Redactie

ALMERE - De aanschaf van de twee nieuwe DAF CF 330 FAN Euro 6 bakwagens zijn voor de ondernemer Caspar Jacobs van Dimensio Verpakkingen een bewust streven om de CO2 uitstoot zoveel als mogelijk te reduceren.

De DAF CF Euro 6 Day Cab bakwagens met de 10.8 liter PACCAR MX-11 motor zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, koplampen met onbreekbaar Lexan, gegalvaniseerde stalen bumper, aluminium brandstoftank van 620 liter en een AdBlue-tank van 90 liter. De comfortabele cabine van de DAF CF is de ideale werkomgeving voor de chauffeur met veel comfort, veiligheid en bedieningsgemak, en voorzien van een Luxury Air stoel, automatische temperatuurregeling (ATC) en airconditioning en zeer ruime opbergvakken.

De DAF Driver Performance Assistant (DPA) ondersteunt de chauffeur bij het zo zuinig mogelijk rijden en geeft informatie over het remgedrag, het anticiperen op verkeerssituaties en brandstofbesparende tips. De opbouw met een gesloten laadbak en onderschuif laadklep is van Carrosseriebouw BACAR.

De beide DAF voertuigen worden ingezet in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Dimensio Verpakkingen marktleider in plastic zakken

22 jaar al is Caspar Jacobs een gedreven ondernemer met een passie voor het vervaardigen van hoogwaardige plastic zakken. Met 25 gemotiveerde medewerkers is het bedrijf, vanuit een moderne en centrale locatie in Almere, dé zakkenspecialist. Met een servicegerichte aanpak, zorgt Dimensio Verpakkingen voor een nog steeds groeiende klantenkring in de schoonmaaksector, bij groothandels, gemeenten, ziekenhuizen en industriële bedrijven. Door samen met de klant mee te denken is Dimensio Verpakkingen als geen ander thuis in het leveren van de meest milieuvriendelijke zak.

Dimensio Verpakkingen is voor haar klanten voorraadhouder en levert binnen 24 uur na afroep. Ook het innemen van de plastic emballage is een onderdeel van de diensten welke geboden worden. Dimensio Verpakkingen is vanzelfsprekend, NEN-EN-ISO 9001, BRC-IOP I en II en KOMO gecertificeerd, heeft het Climate Neutral Group certificaat, en noemt in één adem ook de nieuwe DAF Euro 6 voertuigen als dé trendsetter voor een schoner milieu.

Uitstekende samenwerking met Cosmo Trucks Almere

De samenwerking met Cosmo Trucks is reeds vanaf 1992. Er is een uitstekende service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het onderhoud aan de voertuigen wordt door de dealer verzorgd.