Clicky


Rechtbank Rotterdam trekt bevestiging faillissement Kruidenier Foodservices BV in

Rechtbank Rotterdam trekt bevestiging faillissement Kruidenier Foodservices BV in
07-03-2014 11:50 | Faillissementen | auteur De Redactie

DAMWOUDE/ROTTERDAM - De rechtbank Rotterdam trekt vrijdagochtend de eerdere bevestiging van het faillissement van Kruidenier Foodservice BV uit Rotterdam in. Eerder die ochtend werd door dezelfde medewerkster van de insolventie-afdeling duidelijk bevestigd aan onze redactie, na raadpleging van de faillissementsuitspraken van de rechtbank door de medewerkster, dat het bedrijf vrijdagochtend failliet is verklaard.

Na diverse telefoontjes van andere bedrijven trekt de rechtbank Rotterdam opvallend genoeg de eerder gedane melding in. Waarom dit is, is geheel onduidelijk het enige dat de medewerkster telefonisch kwijt wil is: "Kruidenier Foodservices BV is niet failliet en wat u daar mee doet moet u weten."

Of hier sprake is van een kapitale fout door de rechtbank of dat de rechtbank voor haar beurt heeft gesproken zal later moeten blijken.

Ook manager van de rechtbank Rotterdam, Joost Poel, meldt vrijdagmiddag aan de redactie van Transport Online dat Kruidenier Foodservices BV (nog) niet failliet is verklaard. Wel laat hij weten dat een faillissementszitting op de planning staat. "Wanneer deze wordt uitgesproken is bedrijfsgeheim", meldt Poel.

Pelle Biesmeijer, woorvoerder van de rechtbank Rotterdam, wil vrijdagmiddag nog kwijt: "Er is geen faillissement uitgesproken. Het is niet zo dat wij een faillissementsuitspraak ingetrokken hebben, maar een verkeerde melding hebben gedaan."