Clicky


Aanvullend onderzoek bij huis Els Borst

Aanvullend onderzoek bij huis Els Borst
27-02-2014 09:40 | Binnenland | auteur De Redactie

BILTHOVEN - De politie doet donderdag aanvullend onderzoek bij het huis van de op 10 februari dood aangetroffen mevrouw Borst.

Op maandag 10 februari 2014 werd mevrouw Borst dood aangetroffen in de garage van haar huis aan de Ruysdaellaan in Bilthoven. Uit onderzoek is gebleken dat zij waarschijnlijk door een misdrijf om het leven is gekomen.

In het onderzoek naar de dood van mevrouw Borst doet het rechercheteam donderdag voortgaand onderzoek in en bij de garage van de woning aan de Ruysdaellaan in Bilthoven. Een aantal (forensisch) experts zal op de plaats waar mevrouw Borst is aangetroffen aanvullend onderzoek doen. Doel is om een zo goed mogelijke analyse van de aangetroffen sporen in relatie tot de plaats delict te kunnen maken. Dit met het oog op nader te verrichten forensisch onderzoek.

Om ongestoord te kunnen werken is voor de garage van de woning een tent van de forensische opsporing geplaatst. De straat zal gedurende het onderzoek aan beide zijden zijn afgesloten, meldt de politie.