Clicky


PrintCMR maakt het afdrukken van een CMR op iPhone of iPad gratis

PrintCMR maakt het afdrukken van een CMR op iPhone of iPad gratis
10-02-2014 09:29 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Het programma PrintCMR is sinds kort gratis verkrijgbaar voor iPad of iPhone. Versie 13 is uitgebreid met de CMR varianten van Beurtvaartadres en CMR Concurrent, evenals de officiele Belgische variant van de CMR. Samen met de Begeleidingsbrief, de AVC en diverse andere onderdelen, geeft PrintCMR nieuwe mogelijkheden voor de mobiele gebruiker.

Al geruime tijd is PrintCMR een slagkrachtige applicatie gebleken waarmee snel en gebruikersvriendelijk formulieren worden afgedrukt. De ontwerpen van de CMR, Begeleidingsbrief en de AVC liggen vast, waardoor het invullen erg eenvoudig wordt en fouten worden voorkomen.

Afgelopen periode hebben veel nieuwe klanten PrintCMR ontdekt. De gebruikersgroep is erg divers, van chauffeur tot groot overslagbedrijf. Veel kleinere productieondernemingen kunnen de verzendingen nu voorzien van een professionele vrachtbrief, zonder daar dure software voor te moeten aanschaffen. Steeds vaker kan de chauffeur zelf een professionele vrachtbrief maken, dat prettig werkt en fouten voorkomt.

Speciaal voor mobiel gebruik onderweg, kan PrintCMR gegevens uitwisselen met andere PrintCMR gebruikers. Alle gegevens van PrintCMR liggen opgeslagen op het mobiele device, waardoor een online verbinding niet nodig is.