Clicky


LNG Demodagen dit jaar op het buitenterrein van Transport Compleet

LNG Demodagen dit jaar op het buitenterrein van Transport Compleet
20-01-2014 13:29 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

De LNG Demodagen worden dit jaar voor de 2de keer door LNG24 georganiseerd in samenwerking met partners DKV, Iveco en Volvo Trucks. De LNG Demodagen vinden plaats van dinsdag 18 t/m 20 maart 2014; dit keer op het buitenterrein van de evenementenhal in Hardenberg, waar op dat moment Transport Compleet plaatsvindt (voorheen Carrosserie Vakdagen).

"LNG is het alternatief voor de bestaande brandstoffen van de transportsector. De nieuwe accijnsplannen van het kabinet versterken dit. De transportsector erkent de strategische voordelen van LNG als schone en economisch aantrekkelijke brandstof, maar is ook benieuwd naar de ontwikkeling van de markt. De LNG Demodagen bieden een platform om te laten zien dat investeren in LNG is én blijft: een investering met toekomst. Bovendien sluit dit laagdrempelige evenement perfect aan bij het bestaande concept van Transport Compleet, waar bezoekers getrakteerd worden op een brede scala aan bestaande en innovatieve oplossingen voor de transportsector", aldus Antwan van Echtelt, General Manager van LNG24.

Gedurende drie dagen van 14:00 tot 18:00 kunnen bezoekers op het buitenterrein van de evenementenhal zelf ervaren hoe het is om met een LNG truck te rijden. Naast de tent van de LNG Demodagen, waar bezoekers van een kop koffie en een versnapering kunnen genieten, staan de LNG trucks klaar voor een proefrit. Daarnaast kunnen de bezoekers uitgebreid geïnformeerd worden over alle ontwikkelingen rondom LNG. Dit kan zowel binnen in de evenementenhal op het LNG congres van de Truck van de Toekomst, alsook in de tent van de LNG Demodagen op het buitenterrein, waar de medewerkers van LNG24, Iveco en Volvo Trucks klaar staan voor alle bezoekers.