Clicky


Heuvelrug Participaties breidt belang in transporteur HubHub uit

Heuvelrug Participaties breidt belang in transporteur HubHub uit
08-01-2014 11:16 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Heuvelrug Participaties, een investeringsfonds voor snel groeiende ondernemingen waarin o.a. de familie van Beuningen een groot belang heeft, breidt zijn investering in de Amstelveense transporteur HubHub uit. Met deze uitbreiding wil Heuvelrug de groei van HubHub, die in 2013 ruim 50% bedroeg, in een stroomversnelling brengen. Ook Salamander Investment Netherlands, een investeringsfonds van INSEAD alumni, treedt toe als investeerder. Dit maakten beide partijen deze week bekend. HubHub wil met de investeringen haar dienstverlening op de zakelijke markt uitbreiden.

HubHub verzorgt het ophalen én bezorgen van grote aankopen, bij bijvoorbeeld Marktplaats, veilingsites en woonwinkels. Het transportbedrijf biedt service op maat. Ophaal- en bezorgtijden worden tot op het kwartier nauwkeurig, ook ’s avonds en in het weekend, ingepland. Door dit hoge niveau van dienstverlening is HubHub in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van belang in de transportbranche.

Friso Feilzer, oprichter van HubHub: “Veel particulieren maken gebruik van onze diensten. Vanuit de zakelijke markt groeit nu ook de interesse. Vooral van fysieke en online woonwinkels komt veel vraag. Zij zien ons maatwerk in dienstverlening als mogelijkheid zich te onderscheiden van hun concurrenten. Logistiek wordt eindelijk gezien als marketinginstrument. We zijn blij met de steun en het vertrouwen van de investeerders. Dit onderstreept ons gevoel dat we op de goede weg zijn.

Frederik van Beuningen (Heuvelrug Participaties): “Met de enorme groei na onze eerste investering heeft HubHub bevestigd bestaansrecht te hebben. Hun unieke dienstverlening heeft hier zeker een rol in gespeeld. Zij bieden daarmee precies dat waar de markt om vraagt. HubHub heeft dan ook flinke potentie om nog groter te worden.”