Clicky


Nieuwe Actros UTS VD Geest, met 'gerenoveerd' carrosserie

Nieuwe Actros UTS VD Geest, met 'gerenoveerd' carrosserie
06-01-2014 10:30 | Mercedes-Benz | auteur De Redactie

Verhuisbedrijf UTS Van Der Geest mocht onlangs een nieuwe Mercedes-Benz Actros in ontvangst nemen. De Actros is geleverd door Mercedes-Benz Den Haag. De carrosserie is een ‘oude bekende’, deze is namelijk overgezet vanaf het vorige chassis. Lamboo Carrosserie uit Zoetermeer heeft de bak in 2000 opgebouwd, echter deze was nog in zo’n goede staat dat er is besloten deze op de nieuwe Actros te monteren. Wel is de carrosserie en de laadklep volledig opgeknapt door Lamboo.

Na 4 generaties heeft UTS Van der Geest Verhuizingen zich ontwikkeld tot een modern bedrijf dat zowel nationaal als internationaal een naam draagt die verbonden is met hoogstaande kwalitatieve dienstverlening. Het bedrijf is naast haar vertrouwde verhuisactiviteiten op de zakelijke markt, al vele jaren een betrouwbare partner op gebied van opslag & beheer van goederen. UTS Van der Geest is tevens al ruim 35 jaar werkzaam in de zorgsector waarbij de dienstverlening speciaal is afgestemd op de specifieke behoeften van ouderen.

Het is een geconditioneerde laadruimte met een apart interieur; een hardhouten vloer, lat-om-lat, met stof beklede platen daartussen, ingericht op het vervoer van delicate spullen. De wagen is een zogenaamde ‘overzetter’. Omdat de carrosserie nog volledig aan de eisen voldeed is besloten deze te behouden. Daarvoor is de gehele carrosserie gedemonteerd. Op de nieuwe Actros is een geheel nieuw hulpframe gebouwd. De carrosserie is opgeknapt en volledig gespoten. Daarnaast zijn de laadklep en de koelmachine gereviseerd.