Clicky


Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way Euro-6 voor AH den Hartog & Zn uit Schoonrewoerd

Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way Euro-6 voor AH den Hartog & Zn uit Schoonrewoerd
02-01-2014 09:54 | Iveco | auteur De Redactie

SCHOONREWOERD - AH den Hartog & Zn BV uit Schoonrewoerd heeft onlangs een nieuwe IVECO Stralis Hi-Way 460pk in gebruik genomen. De nieuwe IVECO trekker voldoet aan de Euro-6 norm. IVECO-dealer Schouten leverde de trekker af vanuit de vestiging in Almkerk. De nieuwe Stralis is uitgevoerd in de kleur wit en is bestickerd in de huisstijl van AH den Hartog & Zn BV.

Het familiebedrijf AH den Hartog & Zn BV is gevestigd in Schoonrewoerd. Het bedrijf is ooit gestart als fruitteeltbedrijf. Toen tractoren de plaats van paard en wagen innamen, bleef er personeel over. Naast de fruitteelt is AH den Hartog & Zn BV gestart met loonwerk. Sinds 2007 is dit overgenomen door Johan den Hartog en als zelfstandig bedrijf opererend. Op dit moment is de hoofdactiviteit van AH den Hartog & Zn BV de verhuur van grondverzetmachines met geschoold personeel.

AH den Hartog & Zn BV en IVECO Schouten hebben reeds een lange relatie. Het wagenpark bevat meerdere IVECO’s. Het nieuwste voertuig in de vloot van AH den Hartog & Zn BV is de IVECO Stralis Hi-Way. Deze is onlangs afgeleverd door IVECO Schouten Almkerk. Uitgerust met een 460pk sterke Cursor 11 dieselmotor voldoet de IVECO aan de Euro-6 emissienorm, zonder toepassing van een EGR-systeem. Het gaat hier om de grootste cabinevariant die IVECO kan leveren als Stralis Hi-Way. Het voertuig is van buiten opvallend uitgevoerd met subtiele bestickering, en is afgewerkt met verstralers en zwaailampen op het dak.

Schouten is officieel dealer van IVECO en Fiat Professional. Bij Schouten kunt u terecht voor een totaalpakket van sales, after-sales, financiering, R&O contracten, vervangend vervoer en specifieke technische oplossingen. Schouten heeft vestigingen in Alblasserdam, Almkerk, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Utrecht en Veghel. Op 2 januari 2014 opent de nieuwste vestiging van De Schouten Groep haar deuren in Amsterdam.