Clicky


Nijhof-Wassink start in België na overname Janssens BVBA

Nijhof-Wassink start in België na overname Janssens BVBA
23-12-2013 17:14 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

TORHOUT(B) - Nijhof-Wassink heeft Janssens B.V.B.A. in Torhout, België overgenomen. Janssens is opgericht in 1989 en gespecialiseerd in het vervoer van  diervoeder. Met 19 combinaties en 21 werknemers behoort Janssens tot één van de grotere bulkvervoerders van België. De Belgische vervoerder zal een plek krijgen in de diervoedersector van Nijhof-Wassink.

Nijhof-Wassink heeft naast de vestiging van Janssens in België ook vestigingen in Nederland, Polen, Hongarije en Duitsland. Vanaf 2000 heeft Nijhof-Wassink zich steeds meer ontwikkeld op het gebied van diervoederdistributie. Met de overname van de 19 combinaties van Janssens beschikt de internationale vervoeder nu over ruim 150 diervoedercombinaties die dagelijks boeren in Noord, Oost en West-Europa bevoorraden.

Naast het vervoer van diervoeder vervoert Nijhof-Wassink ook bulkgoederen voor (petro)chemische bedrijven zoals kunststoffen, ADR-goederen en andere natte bulkgoederen. Ook is het bedrijf gespecialiseerd in het op- en overslaan van deze goederen en alles wat daarbij komt kijken.

Nijhof-Wassink is onderdeel van de Nijhof-Wassink Groep. Andere leden van deze groep zijn NIJWA Groep (Volvo Truckdealer in Nederland en Polen), SilFit (VMI en planningsspecialist) en VB Trailerbouw te Bedum. Bij het totale Twentse familiebedrijf werken nu rond de 1.000 mensen.