Clicky


Vlakke Floor uitschuifbare open opleggers voor van Keulen

Vlakke Floor uitschuifbare open opleggers voor van Keulen
11-11-2013 10:10 | Trailerbouwers | auteur De Redactie

Pacton heeft recent twee vlakke uitschuifbare Floor opleggers geleverd aan van Keulen Transport BV uit Middelburg. De beide Floor opleggers zijn 7,45m uitschuifbaar en daarmee geschikt voor het transport van lange ladingen. Door gebruik te maken van een zware achttien tons nek is het totale GVW 45 ton geworden. De randprofielen bestaan uit UNP160 profielen en zijn voorzien van twee keer dertien stuks rongkokers(96.66.6mm) en twee keer dertien stuks TUV gekeurde acht tons klapbare bindogen.

De verdere aankleding bestaat uit een 1.700 mm TUV gekeurd kopschot, vijf rijen rongkokers overdwars en twistlock-aansluitingen voor 40ft en 2x20ft. Onder het chassis zijn diverse opbergvoorzieningen geplaatst; voor het asstel een verzinkte stophoutbak en een rongenrek, in de achteroverbouw aan weerszijden twee RVS kisten voor het opbergen van bindmaterialen en dergelijke.

De Floor uitschuivers zijn verder voorzien van drie stuks 9-tons SAF assen met schijfremmen en Goodyear banden. Om de manoeuvreerbaarheid te vergroten is de achterste as als naloop-fusee as uitgevoerd.


Van Keulen Transport BV, opgericht in 1943, is uitgegroeid tot een gerenommeerde logistiek dienstverlener voor transporten in binnen en buitenland. Naast (afzet) containertransport behoren internationaal ferrytransport, groupage transport,vervoer van losgestort en natuurlijk exceptioneel vervoer tot de diensten die van Keulen u kan aanbieden. Door een eigen werkplaats en het bieden van op- en overslag faciliteiten kan men flexibel inspelen op de wensen vanuit de markt.

Foto's

  • Van Keulen Transport
    Van Keulen Transport
  • Van Keulen
    Van Keulen
  • Van Keulen
    Van Keulen