Clicky


Embassy Logistic Services presenteert online logistiek woordenboek

Embassy Logistic Services presenteert online logistiek woordenboek
16-09-2013 10:26 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Zelfs voor doorgewinterde expediteurs en vervoerders kunnen de termen en afkortingen die binnen de logistiek worden gebruikt nog weleens lastig zijn. Embassy Logistic Services biedt nu ee oplossing: een online logistiek woordenboek.

Enkele jaren geleden introduceerde Embassy Logistic Services (ELS) als eerste een uitgebreide begrippenlijst met logistieke termen en hun uitleg. Die was in te zien via onder meer de website van Hooymeijer en Embassy Freight Rotterdam. Omdat de lijst beschikbaar was in meerdere talen, kon deze ook gebruikt worden op de websites van de buitenlandse kantoren van het Embassy netwerk, waar Embassy Freight Rotterdam deel van uitmaakt.

Om de begrippenlijst beter vindbaar te maken en deze aan te kunnen bieden aan een breder publiek, heeft ELS ervoor gekozen de begrippenlijst om te bouwen tot een complete zelfstandige website; www.logisticsglossary.com.

Klik hier voor ene vergroting

Via dit online woordenboek kunt u snel en eenvoudig de betekenis opzoeken van honderden logistieke begrippen, zowel in het Nederlands als in het Engels en Duits. In een later stadium worden andere talen toegevoegd.

Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde zoekmachine, waardoor het juiste begrip zo gevonden is. En staat een begrip niet in de lijst? Met een simpele email brengt u ELS hiervan op de hoogte, zodat het begrip kan worden toegevoegd.