Clicky


Dode bij ongeluk in haven Vlieland

Dode bij ongeluk in haven Vlieland
12-09-2013 09:50 | Ongevallen | auteur De Redactie

VLIELAND - Een vrouw raakte met haar auto donderdagmorgen omstreeks 07:00 uur te water bij de kade van de veerboot op Vlieland.

Een melder gaf aan dat er twee personen in de auto zaten. Uiteindelijk bleek het om één inzittende, een vrouw, te gaan. De auto was een behoorlijke tijd onder water. Meerdere personen zijn vanaf de kade in het water gesprongen voor een reddingsactie. Dit mocht echter niet meer baten. De vrouw overleed ter plekke. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

De identiteit van de overleden vrouw is bij de politie bekend. Omdat de nabestaanden nog geinformeerd moeten worden, geeft de politie nadere informatie over haar leeftijd en woonplaats nog niet vrij.

Hoe dit ongeval kon gebeuren is punt van onderzoek. Getuigen worden gehoord en ook doen specialistische teams van de politie technisch onderzoek. Zo wordt ook de auto technisch onderzocht. Een aantal mensen op de boot en op de kade zijn erg geschrokken van het ongeval. Slachtofferhulp is ingeschakeld om mensen die daar behoefte aan hebben bij te staan.