Clicky


Nieuwe Lamboo Carrosserie voor Vanka-Kawat

Nieuwe Lamboo Carrosserie voor Vanka-Kawat
07-05-2013 09:58 | Trailers | auteur de redactie
ZOETERMEER - Vanka-Kawat is onlangs overgegaan tot de aanschaf van een nieuwe geïsoleerde carrosserie. De carrosserie is van Lamboo uit Zoetermeer en staat op een Mercedes-Benz Axor chassis, geleverd door Mercedes-Benz Den Haag.

Vanka-Kawat uit Den Haag importeert en produceert al meer dan 50 jaar authentieke Aziatische producten. Een groot deel van de producten worden rechtstreeks uit de Aziatische landen van herkomst geïmporteerd. Landen als Indonesië, Thailand, Vietnam, Hong Kong,China, Filippijnen, Maleisië en Singapore.


Daarbij hanteert Vanka-Kawat natuurlijk de hoogste voedselveiligheidskeurmerken en kwaliteitsnormen. Evenals in 2009 is er bewust voor een carrosserie van Lamboo gekozen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en het 'op maat' leveren van de carrosserie, met daarbij een uitgebreid service netwerk en reparatie/onderhoud werkplaats voor de laadklep, koelmachine en schades. Lamboo levert volledig gladde polyester carrosserieën, op maat, onder de naam Coolcarr met laadklep en koelmachine naar keuze.


De carrosserie is volledig afgestemd op wensen van de klant met een scheidingswand over de gehele lengte met een verplaatsbare koelwand. Het roesvrij stalen achterportaal wordt afgesloten door een Anteo laadklep met extra accu’s en een bijlaadsysteem. De koeling wordt verzorgd door een Carrier koelmachine.