Clicky


Vier nieuwe DAF CF trucks voor Kuijpers Transport Veghel

Vier nieuwe DAF CF trucks voor Kuijpers Transport Veghel
03-04-2012 14:44 | DAF | auteur de redactie
VEGHEL - Twee DAF FT CF85.360 trekkers en twee DAF FA CF65.220 bakwagens zijn onlangs afgeleverd door Lex Blom, verkoper bij Van Hooft Bedrijfswagen, aan Bas Kuijpers, mede directeur/eigenaar van Kuijpers Transport Veghel. De vier DAF's zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en voor-, zij- en achterzicht camera's. Het is al weer de 40ste DAF truck voor Kuijpers Transport Veghel.

De twee trekkers zijn voorzien van een cityoplegger. De twee bakwagens met laadbak, waarvan één van ECF Eindhoven en één van Carrosseriefabriek Van Beurden in Kerkdriel zijn uitgevoerd met een cargolock-systeem. De voertuigen worden ingezet voor distributie van de goederen voornamelijk in de Benelux. De vloot van Kuijpers Transport Veghel omvat 30 trekkers en 23 bakwagens. 32 eenheden zijn van het merk DAF.

Betrouwbaar en flexibel
De eerste goederen werden al in 1938 vanuit Keldonk door de grootvader van Bas en de vader van Jos Kuijpers vervoerd. Vanaf 1995 wordt dit door de directie, gevormd door Bas en Jos Kuijpers en sinds 2009 versterkt met Ad van Geffen voortgezet. Samen met 70 gemotiveerde vaste medewerkers bouwen zij met veel enthousiasme de onderneming verder uit. Hierbij staan korte lijnen, flexibel en betrouwbaarheid voorop.

Met vaste chauffeurs worden de goederen met de meeste zorg afgeleverd. Kuijpers Transport beschikt over een op/overslag capaciteit van ruim 800m2. Dat vele klanten de kwaliteit van Kuijpers Transport onderstrepen blijkt onder andere uit het rijden voor Kuehne+Nagel, CEVA, DHL, Opzeeland, Bakker groep, Sanders Fritom, Verhoeven Logistics en TNT.



Kuijpers Transport Veghel is zeer tevreden over de inzet van Van Hooft bedrijfswagen "De samenwerking met de dealer is al heel lang", zegt Bas. "Al vanaf onze eerste DAF in 1974 zijn zij onze dealer en zij doen dat nog steeds tot onze volle tevredenheid. Het onderhoud aan de voertuigen wordt door de dealer verzorgd. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima en een extra voordeel is; ze zitten bij ons om de hoek."