Clicky


Hama truck & trailer rental breidt huurvloot uit

Hama truck & trailer rental breidt huurvloot uit
07-11-2011 09:37 | M.A.N. | auteur de redactie
GEESBRUG - HAMA truck & trailer rental heeft 5 nieuwe MAN TGX trekkers in gebruik genomen. Vorige week zijn de nieuwe TGX trekkers afgeleverd. De internationale trekkers met EEV technologie zijn verder rijk uitgevoerd zoals alle trekkers van HAMA.

De XLX truck met airco, standkachel en koelkast is voorzien van een automaat en heeft standaard mautkast, 27 mc en een audio system aan boord. Twee van de trucks worden voorzien van een TK unit voor het gebruik in combinatie met schuifvloer opleggers.



HAMA Truck & trailer rental is gevestigd in Geesbrug en verhuurd naast trucks ook trailers. Als specialist in schuifvloeren en koelopleggers verhuurd HAMA de eenheden vanaf een week tot 36 maanden.

Voor een vaste prijs per maand komt de klant niet voor verrassingen te staan. HAMA ontzorgt de klant door al het onderhoud en reparaties, als ook schade afhandelingen haar klanten te regelen.



Daarnaast heeft HAMA een eigen bandenservice waarbij naast de huurvoertuigen ook de banden van andere materieel kan worden onderhouden, inclusief Europese pechservice.