Clicky


Negen nieuwe Scania's voor van Maanen Transport

Negen nieuwe Scania's voor van Maanen Transport
27-10-2011 11:44 | SCANIA | auteur de redactie
Van Maanen Transport in Barneveld heeft negen nieuwe Scania's aangeschaft. Variërend in R-serie en G-serie en van 380 pk tot de 500 pk sterke achtcilinder. De ergonomie en totale kilometerkostprijs van de voertuigen heeft bij Van Maanen de doorslag gegeven om voor Scania te kiezen. Aflevering vond plaats door de Scania vestiging in Barneveld.

De nieuwe trekkers worden ingezet voor verschillende transporttaken, variërend van zwaar/exceptioneel transport, Benelux transport tot internationaal transport. Voor het zwaar-transport is er een imposante drie-assige Scania R 500 dubbel aangedreven trekker en twee maal een drie-assige Scania G 420 voorloopas trekker. Voor het Benelux transport is gekozen voor drie Scania G 380 trekkers en voor het internationaal transport zijn er drie ruime R-serie cabines met 420 pk. Alle voertuigen zijn zeer compleet uitgevoerd en bieden de chauffeur veel comfort. Het vernieuwde interieur en exterieur draagt bij aan de kwalitatieve en representatieve uitstraling van het bedrijf uit Barneveld.



In de afgelopen tachtig jaar heeft Van Maanen zich tot een veelzijdig logistiek dienstverlener ontwikkeld, zonder daarbij de specialistische focus uit het oog te verliezen. Dit heeft erin geresulteerd dat Van Maanen toonaangevend is in een viertal logistieke activiteiten; Internationale Groupage, Benelux Distributie, Exceptioneel Transport en Warehousing. Door zich te specialiseren op deze product/markt combinaties is Van Maanen in staat gebleken om een hoogwaardige dienstverlening te leveren. Hierbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van onze centraal gelegen op- en overslagactiviteiten in Barneveld, direct aan de verkeersslagader A1.



Daarnaast dragen de inzet van Nederlandse chauffeurs, de flexibele planning en moderne ICT systemen bij aan het succes van Van Maanen. Samenvattend kunnen we stellen dat Van Maanen voor vrijwel elke transportvraag een passend voertuig heeft.